Mircea Badea sustine ca a observat ca nu exista proteste fata de faptul ca Augustin Lazar va incasa o pensie de 27.000 de lei.

"Nu vad cohorte de cetateni in poarta la Cotroceni nesuportand situatia ca Augustin Lazar sa ia pensie de 27.000 de lei. Vad niste cifre, dar oameni nu vad. Si nu vad oameni nici in poarta la Cotroceni, nu vad oameni nici la ICCJ.

Noi vorbim de temnitele comuniste si despre torturile de acolo.. Pai in zilele noastre, in democratie, in Uniunea Europeana, in NATO, in parteneriatul strategic, in scutul de la Deveselu, presedinta Inaltei Curti de Casatie si Justitie spunea ca este ingrozitor si il caracteriza ca pe un exemplu aproape de sufletul ei ca Romania a semnat conventia aceea cu drepturile si libertatile omului si spunea ca asta a fost o mare greseala si ca Romania s-a grabit.

Aflu iata din ce in ce mai multe orori petrecute in temnitele comuniste, dar eu vad orori in zilele noastre - in democratie si in vazul tuturor", a declarat Badea la Antena 3.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.