Fostul sef DIICOT, Daniel Horodniceanu, a dat in judecata Ministerul Justitiei. Horodniceanu contesta procedura de selectie pentru functia de procuror general, dupa ce Tudorel Toader a refuzat toti candidatii si a organizat a doua etapa.

Fostul sef al DIICOT Iasi si la nivel central l-a dat in judecata pe ministrul Justitiei (actualmente, in persoana ieseanului Tudorel Toader – n.r.), si le cere magistratilor din cadrul Curtii de Apel Iasi sa anuleze actul administrativ, respectiv sa suspende procedura de selectie.

Astfel, urmeaza ca instanta ieseana sa stabileasca un prim termen de judecata al litigiului, dupa care magistratii vor asculta ce au de spus ambele parti, pentru a putea lua o decizie in acest caz.

Tudorel Toader a respins recent toti candidatii la functia de procuror general, in urma primei faze a procedurii, interviul, scrie Realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.