Fostul premier Adrian Nastase a transmis un mesaj cu prilejul Duminicii Floriilor, urandu-le celor care isi sarbatoresc onomastica "o primavara frumoasa, cu lumina si impliniri".

"Duminica Floriilor anunta atat saptamana patimilor cat si revenirea la viata. Este o sarbatoare plina de simboluri si de speranta.

La Cornu, vremea este inca rece. Zapada de la munte trimite inca frig si vant. Florile pomilor din gradina s-au deschis dar sunt putine albine care sa le „viziteze”. Nicolas a venit sa stea cu noi cateva zile. I-am cumparat cativa pui de rata care l-au fascinat.

Astazi, voi merge la Bucuresti pentru a insoti pe ultimul drum un om pe care l-am pretuit. Viata insa isi urmeaza cursul. Campanii electorale, injuraturi, meciuri de fotbal, incendii, accidente de masina, urzeala tronurilor, Notre Dame.

In aceasta zi speciala, vreau sa le urez celor care isi serbeaza ziua numelui o primavara frumoasa, cu lumina si impliniri", scrie Adrian Nastase pe blog, potrivit Stiripesurse.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.