Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, reia ideea de a lua masuri pentru a-i readuce in tara pe romanii care muncesc in strainatate.

"Sambata am fost la Iasi, orasul despre care Nicolae Iorga spunea in 1937 ca "este mai mult decat o ilustra capitala a Moldovei”.

Am avut discutii foarte interesante si aplicate cu reprezentantii mediului de afaceri local care mi-au impartasit atat ideile, parerile si solutiile pe care le au pentru dezvoltarea afacerilor, precum si problemele cu care se confrunta. Una din problemele comune ridicate de acestia a fost lipsa fortei de munca.

Tocmai pentru ca aceasta este o problema cu caracter general, intalnita pe intreg teritoriul Romaniei, precum si in alte tari europene, vreau sa ii asigur ca la nivel guvernamental vom initia negocieri cu toate statele membre pentru a implementa un pachet de masuri care sa raspunda atat nevoii, cat si dorintei de revenire acasa a celor plecati la munca in strainatate.

Oamenii care inteleg sa fie alaturi de alti oameni si impreuna pentru Romania stiu deja ceea ce simt si gandesc", a scris Eugen Teodorovici pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.