Social19 Aprilie 201908:39

Lectura de un minut

Profesoara care, la sfarsitul lunii ianuarie, a fost injunghiata de un fost elev in fata cancelariei Colegiului "Spiru Haret" din Ploiesti a fost gasita vinovata de producerea incidentului, comisia de cercetare a scolii stabilind ca nu a respectat Regulamentul de Organizare si Functionare.

Concluziile raportului realizat la finalizarea anchetei facuta de colegiul ”Spiru Haret” arata ca victima nu a respectat Regulamentul de Organizare si Functionare a Scolii (ROF) in ziua in care a fost atacata, informeaza Adevarul.ro.

Conducerea scolii, in concluziile anchetei, sustine ca Andreea Alexe nu avea ce sa caute in cancelarie la ora 12.50 cand a fost chemata de catre fostul sau elev si ulterior injughiata.

"Alexe Andreea Stefania, profesor la Colegiul »Spiru Haret« din Muncicipiul Ploiesti, victima evenimentului, se face raspunzatoare pentru cele mentionate in prezentul proces verbal la capitolul m, in sensul ca nu a respectat prevederile art.50, pct.3 alin 4 din Regulamentul de Organizare si Functionare al colegiului de al carui continut a fost informata, fapt dovedit de semnatura din procesul verbal incheiata in data de 15.10.2018", se arata in procesul verbal realizat la finalizarea anchetei interne.

Comisia de cercetare nu a propus sanctionarea profesoarei injunghiate, ci doar diminuarea salariului cu 10% in cazul paznicului, pe o durata de trei luni.

Citeste si:
Accident feroviar: Doua trenuri s-au ciocnit frontal, intre Ploiesti s
Accident feroviar: Doua...

In 29 ianuarie, la ora 12.57, in holul din fata cancelariei Liceului „Spiru Haret” din Ploiesti, situat la etajul unu al cladirii, o profesoara a fost injunghiata de un fost elev.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.