Omul de afaceri Stefan Mandachi din Suceava, care a construit primul si singurul metru de autostrada din Moldova, anunta ca lucreaza la un film documentar care are ca tema tragediile care se repeta in Romania de 30 ani din cauza accidentelor rutiere.

"Impreuna cu echipa mea (prieteni, colaboratori, experti) lucram la un proiect nou.
Vom incepe pregatirile pentru un film documentar de lungmetraj care are ca teme:
- tragediile care se repeta in Romania de 30 ani din cauza accidentelor rutiere si a nesimtirii celor care au condus Romania
- zona de confort si nepasare a romanilor
- importanta unui pas mic de furnica pentru o tara intreaga
- reactivarea constiintei romanilor
- coruptia si politicul care contamineaza curajul oamenilor

In acest proiect vom lua interviuri politicienilor din TOATE partidele, inclusiv celor care ne-au criticat sau sprijinit, antreprenorilor, sportivilor, oamenilor de cultura, preoti, jurnalisti, politisti, medici, etc.

Va urma o perioada de interviuri inclusiv cu politicieni pentru a incerca sa depistam cine sunt vinovatii pentru moartea a 2000 oameni anual (multi nevinovati). Cu siguranta stiu ei mai bine cine sunt vinovatii. Asta nu inseamna ca imi voi incalca promisiunea ca nu voi face politica vreodata in aceasta viata.

Un film documentar inseamna DOCUMENTARE de aceea este ilogic sa excludem din cercetare oameni politici.

Voi calatori mult in Romania incepand din iubita mea Bucovina si voi duce mesajul meu la cat mai multi romani.

Astept cat mai multe sugestii din partea voastra. Ma intereseaza marturia oamenilor care au pierdut oameni dragi in accidente rutiere sau si-au distrus vietile din cauza drumurilor dezastruase.

Astept cu mare interes alte idei de la voi cu privire la oameni, victime, locatii, evenimente, intamplari, decese, nervi, situatii absurde, cu care sunt sigur ca va confruntati multi dintre voi.

Ai fost la un pas sa-ti pierzi viata tu sau vreun apropiat? Ai surprins vreun eveniment? Orice idee, fotografie, imagini pot deveni subiectul filmului. Astfel iti cunoastem povestea si o ducem mai departe.

Noi facem filmul! Impreuna. #sieu #situ #sinoi", a scris Stefan Mandachi pe Facebook.

Citeste si:
Stefan Mandachi: Voi ati vazut vreun mafiot cu ciorapi pe gleznuta...
Stefan Mandachi: Voi ati...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.