Datorita diverselor aparate de gatit, oricine poate deveni acum un chef in bucatarie, iar noi avem cateva astfel de sugestii de dispozitive le poti face cadou de Paste cuiva drag sau chiar sa le luati pentru voi.

Chiar daca unora dintre noi nu le place asta, Pastele ramane a fi la romani o sarbatoare unde se mananca mult, desi nu intotdeauna sanatos. De aceea, daca aveti nevoie de niste idei de cadouri de Paste, avem noi cateva sugestii de aparate pentru gatit sanatos.

Cadouri de Paste - Espressor manual Breville Prima Latte

Breville Prima Latte permite sa folosesti orice fel de lapte, rezervorul de 300 ml fiind detasabil, astfel incat poate fi depozitat usor in frigider. Rezervorul de apa, ergonomic si mai mult decat generos, de 1,5 litri, impreuna cu zona de preincalzire a cestilor completeaza functiile pe care acest espressor ti le ofera. Cantitatea maximă este suficientă pentru prepararea a 8 porții de cappuccino. Acest aparat pentru cafea poate fi un cadou de Paste pentru iubitori. Poate fi cumpărat de aici.

Gratar electric Tefal

Chiar dacă vremea de primavara nu prea tine cu noi, nu ar trebui sa renuntam la planurile pentru gratare, macar si la adapost. Gratarul electric de la Tefal are un senzor automat pentru gatit, timpul de preparare si temperatura fiind reglate automat in functie de grosimea si de numarul de portii asezate pe suprafata de gatit. Este prevazut cu 6 programe automate de gatit - burger, pui, sandwich, cârnați, carne roșie și pește - un program pentru alimente congelate și un mod manual cu 4 setări de temperatură. Puteți să îl faceți cadou de Paște cuiva din familie, dintre prieteni sau, de ce nu, să-l luați pentru voi. Îl gasiti aici.

Cadou pentru sarbatorile Pascale‎ - Masina de paine Tefal Pain et Tresors

In ultimii ani se pune tot mai mult accent pe mâncarea sănătoasă și produse din ingrediente naturale, iar o mașină de pâine poate fi un dispozitiv util. Poți prepara, pe lângă pâine, și aluat de pizza, paste, gem, terci, cereale, chiar și produse lactate. Cele 22 de programe automate includ și 3 programe fără gluten pentru o varietate de pâini și prăjituri, precum și 3 programe pentru produse lactate ce pot fi preparate datorită recipientului dedicat de 1 L. Acum este mai ușor ca oricând să coci acasă o pâine bună, cu aparatul pe care il puteti achizitiona de aici.

Citeste si:
Cadouri deosebite pe care le poți oferi femeilor din viața ta
Cadouri deosebite pe care le...

MultiCooker Crock-Pot Express

Tot unei alimentații sănătoase este destinat și acest vas pentru gătire sub presiune, care incorporează 12 aparate de gătit într-unul singur. Puteți prepara carne/ tocănițe, fasole, orez, iaurt, pasăre, supe și chiar deserturi. Are 8 programe și 4 moduri de gătire. Cu funcția manuală puteți să gătiți orice tip de preparat și să configurați timpul de gătire și modul de preparare după nevoile voastre. Aparatul pentru gătit poate fi comandat de aici.

Cadouri de iepuraș - Blender multi funcțional Russell Hobbs

O doză optimă de nutrienți naturali poate îmbunătății starea de sănătate, corpul și modul în care te simți, iar acest blender NutriBoost este un aparat ideal pentru persoanele care vor să se bucure de mai multe alimente proaspete, fără multă bătaie de cap. Datorită funcțiilor oferite, e simplu și rapid să preparați smoothie-uri, supe, sosuri și băuturi pline de nutrienți, fără că acestea să își piardă din vitaminele naturale. Blenderul NutriBoost vine împreună cu 5 recipiente, 3 mari și 2 mici, și poate fi cumparat de aici.

Citeste si:
5 Gadgeturi pentru bucătărie care îți fac viața mai frumoasă
5 Gadgeturi pentru bucătărie...

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.