Trei adolescenti au fost transportati la spital, dupa ce au fost injunghiati pe o strada din Vaslui de un alt adolescent, coleg de liceu cu victimele.

Doi adolescenti de 15 ani si unul de 16 ani au fost injunghiati pe strada de un tanar de 17 ani, potrivit hotnews.ro.

Incidentul s-a produs pe strada Traian din Vaslui, o zona intens circulata. Trecatorii au fost cei care au apelat numarul de urgenta 112, pentru a anunta a anunta atacul. "A fost un apel cu privire la faptul ca trei minori au fost injunghiati pe strada Traian. Autorul (...) a fost identificat. A fugit dupa comiterea faptei, iar colegii au demarat cercetarile", a spus Silvia Manda, purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui.

Pana la acest moment nu se cunosc motivele pentru care agresorul a recurs la acest gest, insa el a fost prins si dus la Politia din Vaslui, unde a fost audiat.

Victimele ar fi constiente si in stare stabila, iar la prima vedere ranile nu le-ar pune viata in pericol, anunta reprezentnatii Ambulantei din Vaslui: "Copiii au fost transportati la spital, stabili si constienti. Au plagi taiate si injunghiate. Sunt constienti, iar la prima vedere nu ar fi plagi profunde", a precizat pentru Mediafax Aurora Popa, managerul Ambulantei Vaslui.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.