Gabriel Les a reactionat dupa ce seful statului a avertizat ca este necesar ca MApN sa actioneze mai eficient in privinta achizitiilor strategice la care s-a angajat Romania.

"De ce dansul alege, din nou, sa faca presiuni pe MApN, va rog sa il intrebati pe dansul. Da, exista intarzieri pe licitatii, dar nu tin mereu de MApN. Mi le-am asumat in calitate de ministru si vreau deblocarea lor. A fost un atac, e un mod de lucru al presedintelui in ultimul timp.

Nu il inteleg si nu vad castigul pe care domnul presedinte poate sa il aiba aici. Nu o data si-a asumat si s-a laudat cu cei 2 la suta pe care PSD-ALDE si i-a asumat prin programul de guvernare. Vad ca atunci cand lucrurile nu merg cum vrea ataca Guvernul. E un lucru strict electoral, care nu ajuta pe nimeni, nici guvernul, nici armata, nici populatia", a spus Gabriel Les, citat de stiripesurse.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.