Consiliul Judetean Cluj a aprobat alocarea a 100.000 de lei din bugetul pe acest an pentru reconstructia catedralei Notre-Dame din Paris.

"Am vazut drama din Paris, incendiul de la catedrala Notre-Dame, o tragedie a crestinatatii si am propus CJ Cluj, ca si crestin si catolic, alocarea a 100.000 de lei (peste 21.000 de euro – n.r.) pentru reconstructia bisericii pariziene. Este un gest simbolic pe care judetul Cluj il poate face pentru catedrala Notre Dame din Paris. Trebuie sa vedem, din punct de vedere juridic, cum se poate da aceasta suma. Consiliul Judetean Cluj a aprobat propunerea mea, votul fiind unul foarte important. Banii se iau de la capitolul functionare al CJ", a spus vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj, Vakar Istvan, potrivit Mediafax.

Vakar Istvan spus ca a luat legatura cu reprezentantii bisericii romano-catolice din Cluj-Napoca pentru a vedea exact modalitatea in care suma sa ajunga la catedrala Notre-Dame.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.