Daniel Dines, fondatorul UiPath, a anuntat pe Twitter ca va dona 1 milion de euro in numele UiPath pentru reconstructia catedralei Notre-Dame din Paris.

"UiPath datoreaza multe Frantei si culturii franceze. Este timpul sa dam si noi ceva inapoi Frantei. In numele UiPath, as vrea sa donez 1 milion de euro pentru reconstruirea Notre Dame", spune Daniel Dines la UiPaht Together Paris, potrivit unei postari pe pagina de Twitter a companiei.

UiPath este o companie romaneasca cu sediul in Statele Unite si Bucuresti si birouri in sase tari, specializata in dezvoltarea si vanzarea tehnologiei de automatizare software a proceselor de lucru din mediul office (ex: Robotic Process Automation / RPA). Robotii software UiPath sunt programati sa preia munca de tipul copy-paste a angajatilor, eliberandu-i de sarcinile tranzactional repetitive care ii solicita inutil.

Catedrala Notre-Dame din Paris a fost grav afectata de un incendiu care a avut loc luni noapte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.