Ministrul Sanatatii Sorina Pintea raspunde criticilor sefului statului privind controalele in spitale.

"Pe de o parte spunea ca ma aflu intr-o campanie de imagine, pe de alta parte, chiar la finalul expozeului, spunea ca actul medical inseamna si spitale curate. Pai eu nu inteleg, cand a vorbit serios. Domnul presedinte a aflat abia acum despre dificultatile cu care se confrunta sistemul. Imi pare bine ca a aflat abia acum, dar i-as aduce aminte domnului presedinte ca atunci cand altii de alta culoare politica faceau acelasi lucru erau apreciati. Observ ca are alte unitati de masura in domeniul sanatatii" a spus Pintea intr-o interventie a Antena 3, potrivit News.ro.

In ceea ce priveste criticile aduse de Iohannis in legatura cu promisiunile neonorate ale Guvernului de a construi spitale, ministrul Sanatatii s-a aparat afirmand ca in programul de guvernare se afla si alte puncte ce au fost indeplinite.

"Programul de guvernare al PSD pe Sanatate nu are doar constructia de spitale, are si alte puncte care au fost indeplinite. In ceea ce priveste spitalele regionale, as ruga-o pe doamna comisar european sa il informeze pe domnul presedinte despre discutia avuta in biroul doamnei prim-ministru legat de accesarea fondurilor europene, de modul in care am cerut suplimentarea pentru spitale regionale si mi s-a spus 'nu, mai bine le etapizam'", a mai spus Ministrul Sanatatii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.