Presedintele Klaus Iohannis sustin ca este revoltator faptul ca ministrul Sanatatii a pornit o campanie mai degraba de imagine decat una de informare prin spitalele din tara.

Klaus Iohannis sustine ca actuala guvernare PSD este "un esec de la un capat la altul", mentionand ca PSD a promis romanilor 8 spitale regionale si un spital republican, dar si reabilitarea, modernizarea si dotarea spitalelor existente.

"Sunt angajamente scrise negru pe alb in programul de guvernare, asumat si votat in Parlament. Ce s-a intamplat cu ele? Simplu, ca si in economie, educatie, infrastructura, si de promisiunile in domeniul sanatatii s-a ales praful. Agenda publica este acaparata de peste doi ani de problemele personale ale liderilor PSD certati cu justitia, timp in care cetatenii sufera tot mai mult de pe urma incompetentei guvernantilor", a afirmat Iohannis.

Seful statului a vorbit si despre controalele neanuntate facute de ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, in spitale.

"Este revoltator ca ministrul Sanatatii a pornit o campanie mai degraba de imagine decat una de informare prin spitalele din tara. Cum sa mai creada cineva ca PSD chiar va construi noi spitale? In ciuda scandalurilor zilnice prin care se incearca sa se obtina capital de imagine pentru Guvern, cei mai multi medici si asistente medicale sunt si raman profesionisti, si inca de cea mai buna calitate. Ce fac guvernantii ca sa ii ajute? Mai nimic, in afara unor excese de autoritate prin care incearca sa acopere lipsa de actiuni concrete menite sa sprijine domeniul sanatatii", a spus Iohannis, potrivit News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.