Jandarmeria Bucuresti a anuntat, luni, ca trei persoane implicate in incidentele de la sediul Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) au fost conduse la sectia de politie in vederea identificarii si luarii masurilor legale pentru nerespectarea masurilor de ordine dispuse.

"Sediul Inaltei Curti de Casatie si Justitie face parte din categoria obiectivelor de importanta deosebita pentru activitatea statului, a carui paza este asiguratapermanent cu jandarmi, conform Hotararii de Guvern nr. 1486 din 2005 privind asigurarea pazei si protectiei obiectivelor, bunurilor si valorilor cu efective de jandarmi. S-au luat masuri de ordine si siguranta publica si in zona exterioara a obiectivului, avand in vedere prezenta a doua grupuri de persoane.

Recomandam participantilor sa manifeste intelegere fata de masurile luate si sa adopte un comportament civilizat", a transmis Jandarmeria Bucuresti, potrivit Digi24.

Din multime s-a aruncat cu apa catre Liviu Dragnea in momentul in care isi facea cu greu drum prin multime, cu ajutorul jandarmilor.

Pentru a opri grupurile de protestatari, jandarmii au instalat garduri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.