Rares Bogdan, candidat la europarlamentare pe lista PNL, publica o imagine cu un cetatean din Dobrotesti, judetul Teleorman care a ramas cu masine blocat in noroaie. Fostul jurnalist se intreaba cum a ramas cu afirmatia premierului Dancila ca a scos Romania din noroaie.

"In Teleorman a uitat sa scoata Romania din noroaie, Tanti Veorica..... Pana una alta cine il scoate pe omul acesta din noroiul de la Dobrotesti (Teleorman) ?????? E deja de 1 h si jumatate in situatia aceasta. Intamplator sau nu, primarul e din PSD, partidul Veoricai si al lui Livache", a scris Rares Bogdan pe Facebook.

"Succesul programului PNDL 1 (...) ne-a dat certitudinea ca acesta trebuie continuat. Astazi avem PNDL 2, programul de care depind sansele de dezvoltare a multor comunitati. Cu ajutorul acestor programe am scos tara din noroaie, ca sa ma exprim mai plastic. Asa cum stiti, peste 70% din finantarea atat din PNDL 1, cat si din PNDL 2 a fost directionata catre comune, demonstrand astfel ca modernizarea satului romanesc nu mai e doar la nivel declarativ, ci avem proiecte concrete puse in practica. Astfel, din 12.681 obiective de investitii in mediul rural sunt finantate 10.387, in valoare de 34,25 miliarde lei", a spus Dancila in luna februarie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.