Avocata Ingrid Mocanu ii sugereaza liderului PSD, Liviu Dragnea, sa se grabeasca cu nunta, inrucat ar putea fi condamnat oricand incepand de luni.

"Sa se grabeasca, sa se duca duminica - (n.r. sa faca nunta), pentru ca de luni incolo, noi, juristii, nu mai garantam pentru libertatea lui Liviu Dragnea. Luni sunt dezbaterile, e posibil sa ramana in pronuntare, e posibil sa fie amanata pronuntarea, pentru a se depune concluzii scrise.

E posibil sa fie si o amanare, insa din cauza presiunii uriase pusa pe acest complet, e posibil sa fie si un refuz al completului pentru o amanare si sa nu fie o amanare pana la pronuntarea solutiei de catre CCR. Completul dlui Dragnea este format din cele mai bune judecatoare de la ICCJ, din punctul meu de vedere, si este un test de rezistenta la stres", a declarat Mocanu, potrivit realitatea.net.

Citeste si: Dragnea i-a rugat pe Olguta Vasilescu si pe Claudiu Manda sa ii fie nasi la nunta cu Irina Tanase


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.