Magda Vasiliu a transmis un mesaj dupa moartea Emmei Neagu, gimnasta in varsta de 15 ani care a participat in acest sezon la "Romanii au talent".

"Emma Neagu, concurenta la Romanii au talent, a murit. Avea osteosarcom, o forma de cancer osos care a lasat-o fara un picior si care a dus o pe masa de operatie de doua ori, pentru doua operatii la plamani. M am uitat pe profilul ei de Facebook. Avea o maturitare pe care doar copiii care trec prin ce a trecut ea, o au. Stia ca boala recidivase inca de cand a venit la emisiune...

Pentru ea nu a apasat niciunul dintre jurati vreun Golden Buzz... Si poate ar fi meritat. Acum e prea tarziu pentru ea. Acolo unde e, nici nu cred ca-i mai pasa.... A fost un exemplu de tarie, optimism, luciditate si maturitate. 'Romanii au talent' merge, cum de altfel e firesc, inainte...probabil cu aceleasi dansatoare la bara si pseudocantarete...", a scris Magda Vasiliu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.