Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi seara ca noua lege a pensiilor va fi finalizata pana la sfarsitul sesiunii parlamentare si va intra in vigoare din ianuarie 2021.

"In aceasta sesiune parlamentara o finalizam (noua lege a pensiilor - n.r.). Oricum ea intra in vigoare incepand cu ianuarie 2021. De ce e important sa o adoptam cat mai repede? Sa inceapa procesul de recalculare a pensiilor, sa angajam oamenii la Casa de pensii, o sa mai dislocam oameni de la alte institutii publice, ca se poate", a spus presedintele PSD.

Liviu Dragnea a spus ca legea a fost intarziata de presedintele Klaus Iohannis, care a atacat-o la Curtea Constitutionala.

"Aia noua (n.r. - noua lege a pensiilor) (...) a atacat-o Iohannis la Curtea Constitutionala. CCR, nu comentez, a considerat ca o expresie - ma rog, e decizia Curtii, noi o respectam - o expresie trebuie modificata, a reinceput procedura parlamentara", a explicat presedintele Camerei Deputatilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.