Fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a spus la Realitatea TV, ca nu ar vrea sa creada ca CCR va admite sesizarea facuta de Florin Iordache.

"Am spus de la inceput ca nu e un conflict juridic de natura constitutionala, sesizarea e informa, a fost facuta de un om care nu are calitatea sa o faca. Aceste sesizari pot fi facute de presedintele Camerei Deputatilor, al Senatului sau presedintele Romanei. Domnul Iordache nu avea calitatea sa o faca, eu cred ca joi se respinge fara cercetare aceasta sesizare, ca asa puteam sa o fac si eu. Nu vreau sa accept ca se va admite, ca nu e niciun fel de motiv de admitere aici.

Nu sunt judecatori care sa fi facut o scoala speciala, care sa fi facut o scoala de coruptie. Dupa cum se vorbeste si dupa ce se doreste, o decizie favorabila ar face ca toate deciziile care au fost anuntate de completele de cativa ani incoace sa fie anulate, e vorba de decizii care privesc inaltii demnitari, la completele de la Inalta Curte nu ajung oameni de rand, ar fi un cadou facut de CCR unor politicieni actuali, politicieni care au comis fapte de coruptie, care au fost judecati si-au ispasit pedeapsa, nu cred ca CCR va face asta de data asta", a declarat Augustin Zegrean, miercuri seara la Realitatea TV, citat de Stiripesurse.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.