Radu Gheorghe, cunoscut sub numele de Marjacu, patronul mai multor magazine si restaurante din municipiul Slatina, s-a sinucis miercuri dupa-amiaza.

Barbatul a lasat un bilet de adio prin care explica de ce a recurs la gestul necugetat, ca nu mai are datorii, dar si ca isi doreste ca familia sa duca mai departe afacerea sa, scrie Antena3.ro.

Se pare ca barbatul s-ar fi spanzurat cu o funie de rafie de capriorul unei magazii, anexa a locuintei sotiei sale din comuna Nicolae Titulescu si a fost gasit fara suflare de un nepot, noteaza Evenimentdeolt.ro.

Desi medicii ajunsi la fata locului i-au aplicat barbatului manevre de resuscitare, acesta nu a mai putut fi salvat.

"A fost gasit mort, echipajul medical constatand decesul acestuia. Prezenta o marca traumatica prin strangulare. S-a spanzurat in jurul pranzului", a spus medicul Alin Dinu de la Ambulanta Olt.

Potrivit unor surse, Radu Gheorghe a mai avut tentative de suicid, iar una dintre ele a fost recent, cand a incercat sa se arunce in raul Olt.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.