Un pensionar, Mihai Manolea, a strabatut pe jos distanta de 500 de km dintre Bucuresti si Cluj-Napoca, pentru a-i indemna pe oamenii sa mearga la vot.

"Am mers zilnic intre 8 si 12 ore pe jos, in medie 50 de km, intr-un maraton civic, in Marsul desteptarii natiunii romane, prin care am dorit sa transmit un mesaj poporului roman, ca in 26 mai oamenii sa iasa la vot. Daca eu am mers pe jos 500 de km intre Bucuresti si Cluj-Napoca si ei pot iesi la urme cateva sute de metri pana la sectia de votare. Am ales Cluj-Napoca deoarece de aici au fost anul trecut primii oamenii care au plecat intr-un mars al sperantei pana la Bucuresti, iar initiativa mi-a placut si am vrut sa le intorc acest mars clujenilor. Eu nu am nicio apartenenta politica, asa ca le transmit romanilor sa aleaga oameni curati, tineri, noi, care sa nu aiba dosare penale. Sa nu mai voteze penali", a spus Mihai Manolea, miercuri, la sosirea in Cluj, potrivit Agerpres.

El este din Bucuresti, are 58 de ani si a pornit din Capitala pe 1 aprilie in Marsul desteptarii natiunii romane. In timpul marsului el spune ca a slabit 15 kilograme.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.