Social 9 Aprilie 2019 11:54
O femeie a murit, marti dimineata, dupa ce s-a aruncat de la etajul al doilea al Spitalului Municipal Roman.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Neamt, astazi, politistii din cadrul Politiei municipiului Roman au fost sesizati de catre cadrele medicale cu privire la faptul ca o femeie s-a aruncat in gol de la etajul al II-lea al sectiei unde era internata.

"In cauza cercetarile sunt continuate sub aspectul comiterii infractiunii de ucidere din culpa (moarte suspecta) pentru a fi stabilite cu exactitate imprejurarile care au condus la decesul persoanei respective",a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Neamt, Robert Costan, potrivit Realitateadeneamt.net.

Managerul Spitalului Municipal de Urgenta Roman a spus ca este vorba despre o femeie in varsta de 54 de ani, din localitatea Podu Iloaiei (Iasi), iar incidentul a avut loc in jurul orei 8:00.

Femeia a fost internata in Sectia de Chirurgie, venita in Urgente sambata, 6 aprilie, cu o sangerare la nivelul anusului iliac stang.

"A fost vazuta, aseara, de un psihiatru care i-a recomandat medicatie, a fost monitorizata dar dimineata, intr-un moment in care infirmiera facea curatenie, s-a dat jos din pat dupa care s-a aruncat de la geam", a declarat Maria Andrici, managerul Spitalului Municipal de Urgenta Roman.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.