Social 8 Aprilie 2019 16:16 de Clara Vacaru
O pereche de casti de gaming bune trebuie sa aiba un design placut pentru sesiuni mai lungi si sa ofere un sunet bogat, care sa te transpuna cu adevarat in actiunea jocului. Iata care sunt recomandarile noastre.

Daca esti un pasionat de gaming si cauti o pereche de casti care sa iti ofere o experienta inedita, avem pentru tine cateva sugestii de casti de gaming.

Casti de gaming Somic G941

Aceste casti au un design ergonomic, fiind echipate cu iluminare LED. Buretele iti acopera in intregime urechile, ceea ce ofera comoditate pentru sesiuni prelungite de gaming. Si bara de deasupra e la fel de moale ca buretele castilor, dar astea nu face sa fie castile mai putin solide si rezistente. Castile asigura un sunet Surround 7.1 si are un bass care ii amplifica calitatea acestuia. Castile au functie de vibratii si sunt dotate cu un microfon omnidirectional. Le poti cumpara de aici.

Casti gaming cu microfon A+ Kago

Aceste accesori pentru gaming sunt cele mai ieftine dintre sugestiile noastre. Fie ca iti doresti sa faci un streaming de calitate, sa comunci cu playerii tai preferati sau sa iti imbunatatesti experienta in joc, castile pentru gaming Kago A+ te aduc mai aproape de el. Ofera un sunet clar, cald si fara distorsiuni sau lipsuri de frecvente deranjante. Echipate cu difuzoare de 50 mm, castile A+ Kago cu microfon au fost create pentru a atenua zgomotul ambiental, reproducand fidel calitatea sunetului. Se gasesc aici.

Casti de gaming DC-EasySMX C2000 Pro

Castile DC-EasySmx C2000 imbina materialele de calitate si tehnologia intr-un singur produs pentru a oferi o experienta de gaming unica. Tehnologia XTG 7.1 Surround ajuta la maximizarea claritatii sunetului, iar cupele de 50 de mm cu magneti neodim livreaza un bass puternic, ducand experienta de gaming la un alt nivel. Fabricate din otel inoxidabil, castile de gaming asigura o durata de viata extinsa. Se pot conecta cu PC, PS4,XBOX ONE, si alte platforme ce au port de 3.5mm. Le cumperi de aici.

Casti gaming Marvo HG9028

Aceste casti sunt foarte mari si iti acopera urechile, astfel ca nu vei auzi zgomotul din jurul tau si vei putea sa intri complet in lumea jocurilor. Ambele difuzoare sunt luminate pe exterior, pe fiecare parte cu un joc de lumini aleatoriu. Castile se conecteaza instant la PC, iar driverul se instaleaza automat. Microfonul izoleaza foarte bine vocea ta fata de alte zgomote din jur. Sunetul acestor casti de gaming este clar si puternic. Constructia este solida, mult aluminiu. Se gasesc aici.

Citeste si:
Laptopuri ieftine sau laptopuri gaming? Care opțiune e mai bună?
Laptopuri ieftine sau...

Casti de gaming HyperX Cloud II Pro

Sunt cele mai scumpe accesorii din lista noastra de recomandari, dar ofera si caracteristici premium. Castile beneficiaza de o placa de sunet USB care amplifica sunetul si vocea pentru o experienta Hi-Fi pe toata durata jocului. Butoanele de control separate te lasa sa reglezi volumul din casti, cel pentru microfon, sa comuti cu usurinta sunetul pe Surround 7.1 sau sa anulezi microfonul. Pot fi comandate de aici.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.