Social 8 Aprilie 2019 12:38
Gelu Voican Voiculescu, unul dintre inculpatii in dosarul Revolutiei, l-a criticat pe procurorul general, Augustin Lazar, declarandu-se indignat ca "acest om compromis, complice cu tortionarii din epoca comunista, are indrazneala sa apara si sa povesteasca despre Revolutie".

"Postura morala in care se afla vorbitorul respectiv este foarte jenanta si nu se indreptateste sa mai apara public la televiziune. (..) Sunt asa de indignat ca nu-mi gasesc cuvintele, acest om compromis moral si profesional, complice la tortionarii dinainte de Revolutie din epoca comunista, are indrazneala sa apara public si sa vorbeasca de Revolutie, care e practic evenimentul fondator al noii oranduri si epoci in care traim, de care beneficiaza el insusi, cu toate ca nu merita el cu trecutul sau.

Au fost mii de dosare instrumentate, date solutii, condamnari, e absolut fals sa se spuna ca abia acum se va face lumina, in sfarsit, in chestiunea vinovatiilor din timpul Revolutiei. Ce probe pot sa detina acesti oameni din care sa rezulte ca noi am fi responsabili de moartea acestor 862 de revolutionari, care erau tovarasii nostri? Din randurile lor am provenit si noi care am format CFSN. Cum se poate sustine ca am determinat moartea acestor oameni?", a spus Gelu Voican Voiculescu la Digi24, citat de Stiripesurse.ro.

Augustin Lazar a anuntat, luni, finalizarea anchetei in dosarul Revolutiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.