Social 8 Aprilie 2019 10:58
Un tanar de 17 ani din Sighetu Marmatiei a murit dupa ce s-a aruncat in gol de pe un bloc de 10 etaje.

Conform declaratiilor martorilor, tanarul ar fi strigat in gura mare ca se arunca, lucru pe care l-a si facut sub privirile ingrozite ale oamenilor.

"Un tanar de 17 ani din Sighetu Marmatiei a decedat pe strada Independentei din oras. Din primele informatii, acesta s-a aruncat de pe un imobil de 10 etaje. Cadavrul a fost transportat la morga pentru efectuarea necropsiei. Politistii efectueaza cercetari pentru stabilirea tuturor imprejurarilor in care a survenit decesul", a declarat Cecilia Grozavu, purtator de cuvant al Inpectoratrului de Politie al judetului Maramures, potrivit Adevarul.ro.

O ancheta a fost deschisa si de catre reprezentantii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Maramures. Baiatul in varsta de 17 ani era asistat la Casa de Tip Familial "Eminescu" din Sighetu Marmatiei si era cunoscut cu afectiuni psihice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.