Social 8 Aprilie 2019 09:47
Cadavrul unei femei a fost gasit langa o cladire dezafectata, in cartierul Copou din municipiul Iasi, dupa cateva saptamani de la externarea acesteia din spital. In acest sens, politistii au demarat o ancheta, anunta Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ).

Conform purtatorului de cuvant al IPJ Iasi, Ioana Bustiuc, un barbat a sunat la 112 si a anuntat ca a vazut un cadavru langa o cladire dezafectata din zona rezidentiala Copou. Aceeasi persoana semnala ca animalele devorasera partial corpul victimei.

"La fata locului s-a deplasat un echipaj de politie. Langa cadavrul femeii a fost gasita o sacosa cu actul de identitate si documente medicale. Este vorba de o femeie de 79 de ani, din comuna Romanesti. Pe la mijlocul lunii martie, fiica acesteia a sesizat politia ca mama sa nu a mai ajuns acasa dupa ce a fost externata din spital. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa. Se fac cercetari pentru stabilirea intregii situatii de fapt. S-a dispus si efectuarea necropsiei pentru a stabili cauza decesului", a afirmat reprezentanta IPJ Iasi, potrivit Antena3.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.