Social 7 Aprilie 2019 12:08
Fiul scriitorului Andrei Plesu, Mihai Plesu, a fost plasat sub control judiciar timp de 60 de zile, dupa ce judecatorii au respins cererea procurorilor DIICOT de arestare preventiva pentru trafic de droguri de mare risc.

"S-a dispus luarea controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile. Clientul meu respinge toate acuzatiile. Din punctul meu de vedere, nu sunt probe care sa sustina acuzatiile procurorului. Nu exista probe din care sa rezulte macar o intalnire, un trafic de droguri in perioada celor 7 luni de cand dureaza aceasta ancheta", a declarat Sandra Gradinaru, avocatul lui Mihai Plesu, citata de digi24.ro.

Mihai Plesu: Sunt bucati, realmente

"N-am inteles nici ce mi s-a intamplat. Nu mi s-a parut normal nici cum s-a abordat problema. Le-am spus inclusiv celor care m-au ridicat: puteati sa dati un telefon sau puteati sa-mi trimiteti o citatie, am raspuns intotdeauna prompt absolut oricarei interventii. Eram cu copilul mic pe care din pacate eu nu imi permit, atat de bun traficant de droguri sunt, ca nu-mi permit sa las copilul cu cineva acasa. Asta e! O sa vedem ce se intampla si sa speram ca o sa iasa macar o data in Romania adevarul la iveala, ca de cele mai multe ori nu se intampla asta.

Vreau sa ajung sa-mi vad familia pentru ca si mama si tata sunt cardiaci si nu vreau sa-mi imaginez cu ce grija au stat. Sunt bucati, realmente, si vreau sa-mi vad copilul. Este o nedreptate si vreau sa se si dovedeasca treaba asta pentru ca numele Plesu nu a fost patat niciodata. Nu mi se pare normal sa fiu acuzat de asa ceva", a spus Mihai Plesu, potrivit dcnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.