Social 7 Aprilie 2019 11:08
Ilan Laufer a transmis un mesaj dupa ce a fost ales lider al PSD, organizatia SUA.

"Sunt onorat de increderea acordata de colegii mei care m-au ales in functia de presedinte al Organizatiei PSD - Statele Unite ale Americii.

Am inceput sa lucrez la constructia unor organizatii puternice in cele mai importante state, de la coasta de est pana la coasta de vest. Ne vom face vocea auzita in SUA !

Vom fi alaturi de simpatizantii nostri si de toti romanii care traiesc in America si vor sa se implice alaturi de noi in proiecte importante pentru relatia ROMANIA-SUA si pentru comunitatile de romani din SUA. In acelasi timp, proiectele culturale si de pastrare a identitatii nationale vor fi o prioritate pentru toti cei implicati in aceasta constructie.

Vom utiliza toate instrumentele de care dispunem pentru sprijinirea si dezvoltarea parteneriatului strategic si a relatiilor romano - americane", a scris Laufer pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.