Social 6 Aprilie 2019 12:50
Seful IPJ Bacau, Vasile Oprisan, a sstinut la un post local de radio ca femeile lovite de sotii lor nu ar trebui sa apeleze numarul de urgenta 112 in miez de noapte, ci ar trebui sa astepte pana dimineata cu reclamatiile, informeaza digi24.ro.

"Foarte multi fac exces de zel. 112 este folosit pentru rezolvarea unor probleme urgente, care nu sufera amanare, dar daca la ora 12 jumatate, un exemplu simplu, la indemana oricui, daca se cearta sotul cu sotia si acesta ii da din greseala sau cu intentie o palma si se linistesc apele 'domnule vino ca mi-a dat o palma', ce face e linistit, daca sotul e linistit, politistul nu poate face nimic decat sa constate ce putea sa constate si a doua zi dimineata", a spus Oprisan.

Reactia Politiei Romane

"Referitor la declaratiile facute de inspectorul sef al I.P.J. Bacau, in timpul unei emisiuni difuzate la un post de radio din judet, facem urmatoarele precizari:

Conducerea Politiei Romane a dispus verificari cu privire la acest aspect, intrucat prevenirea si combaterea violentei domestice reprezinta una dintre prioritatile institutiei noastre.

La finalul acestor verificari, vom reveni cu detalii referitoare la cele constatate si la masurile dispuse", se arata in reactia Politiei Romana, potrivit ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.