Social 4 Aprilie 2019 12:52
Sorina Matei a dezvaluit pe blog ca "Rares Bogdan si-a cumparat in 2018 vila si teren in Voluntari de 500.000 de euro de la familia controversatei prietene a Elenei Udrea din SUA, trimisa in judecata de DNA pentru fapte de coruptie in legatura cu retrocedari frauduloase si escrocherii imobiliare".

"Rares Bogdan si-a cumparat in prima parte a anului trecut, alaturi de sotia sa, Antoanela Bogdan, o proprietate in Voluntari (zona Pipera), judetul Ilfov, de la familia bunei si controversatei prietene a Elenei Udrea, Narcisa Georgescu (fosta Mirica), plecata in SUA si trimisa in judecata de DNA tot anul trecut, pentru fapte de coruptie in legatura cu retrocedari frauduloase si escrocherii imobiliare vizand Societatea Nationala Institutul Pasteur SA.

Documentele arata ca familia Bogdan a fost in contact 1 an si 4 luni cu familia Narcisei Georgescu, respectiv cu sora si cumnatul acesteia care se afla tot in SUA, pentru cumpararea vilei si terenului aferent in suprafata totala de 2349 mp, prin doua promisiuni de vanzare succesive, pentru ca pana la urma tranzactia sa se realizeze pe 19 Aprilie 2018 iar familia Bogdan sa cumpere in final proprietatea din Voluntari (zona Pipera), Ilfov.

Liberalul afirma ca a ajuns sa-si cumpere vila si teren de la sora si cumnatul Narcisei Georgescu 'absolut intamplator' si ca nici nu stie si nici nu-l intereseaza cine sunt de fapt oamenii care i-au vandut totul. In plus, desi actul de carte funciara al proprietatii arata ca, pentru finalizarea tranzactiei, sotia lui Rares Bogdan a contractat un credit de 300.000 de euro, Rares Bogdan sustine ca vila si terenul de 2349 mp din Voluntari pe care le-a cumparat de la familia Narcisei Georgescu l-au costat de fapt 500.0000 de euro", arata Sorina Matei, potrivit libertatea.ro.

Citeste mai multe aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.