Social 4 Aprilie 2019 11:14
Oreste Teodorescu expune, intr-o noua postare pe Facebook, motivele pentru care nimeni nu il plange pe Cozmin Gusa, dupa anuntul ca Realitatea TV a intrat in faliment.

"De ce nu te plange nimeni, Kuzmine?

Inadecvarea si refuzul realitatii l-au transformat pe bietul geostrateg intr-un personaj tragi-comic! Dupa ce a inlocuit echipa lui Rares Bogdan si a renuntat la invitatii lui speciali care atacau argumentat, articulat, alert abuzurile si coruptia ciumei rosii, transformand spatiul televiziunii sale in cantarea coruptilor, gen tezaur folcloric invitand toti penalii si dusmanii statului de drept in lungile si ucigator de plictisitoarele caravane prin fiefurile baronilor locali, acum cand Realitatea a dat faliment, se mira ca nu-l sustine nimeni!

Citeste si: Oreste: Ce ai facut Gusa? Ai cantat tri li li si tri lili hai sa moara Kovesi degeaba?

Pai ce sa sustina Kuzmine? O noua A3 incrucisata cu RTV si cu retorica de Ceaiul de la ora 5 mixat cu DDTV? Chiar si cand iti vin creditorii sa iti dezmembreze jucaria de care ai abuzat cu orele, in ultima vreme, pe tine tot statul paralel te obsedeaza! Ti-o fi pus Ghita ceva in bere la Belgrad?

Uite o mostra de stupiditate pentru care nu te va plange nimeni, magister: 'Legat de K2, a existat aceata misiune de a prelua Realitatea TV de la Sorin Ovidiu Vantu, care era obsesia lui Coldea si Kovensi, iar mai apoi a devenit Ghita obsesia celor lor, dar, din fericire, pana la urma Ghita le-a dat de gol binomul. Dosarele deschise pe numele lui Kovesi sunt ca urmare a plangerilor lui Ghita si probabil ca el nu este singur in acest demers'

Te-a prostit Ghita ca pe guster! In loc sa imbatranesti cu intelepciune, ai dat in mintea copiilor...", a scris Oreste pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.