Social 4 Aprilie 2019 10:38
Avocata Ingrid Mocanu reactioneaza dupa ce trezorierul Partidului Social Democrat Mircea Draghici a fost pus sub acuzare de DNA pentru savarsirea infractiunilor de delapidare si utilizarea subventiilor in alte scopuri decat cele pentru care au fost acordate, intr-un dosar legat de cheltuirea banilor primiti de partid ca subventie, sustinand, totodata, ca "Veorica se viseaza presedinte de partid si Tu-Dorel presedinte de tara".

"Hai ca l-au umflat baietii si pe Draghici. Dragnea - AMR 12. Veorica se viseaza presedinte de partid si Tu-Dorel presedinte de tara. Bine ca se cearta pe ambasade, in timp ce tortionarii ii baga incet - incet pe toti la puscarie. Nu ca mi-ar pasa prea mult de ei, dar noi, restul, nevinovatii, care nici macar vina prostie nu o avem, de ce sa suferim alaturi de ei?

Tariceanu nu vrea sa 'isi demonstreze nevinovatia' in fata justitiei 'super - corecte'... ca altfel nu ar pastra-o asa... el vrea sa scape prin imunitate.

Bai smecherasi de doi bani, va mai bateti mult pe spinarea oamenilor nevinovati? Va mai prefaceti mult ca faceti 'dreptate pana la capat'?

Am gresit toate voturile pe care le-am dat pana acum, inclusiv cand NU am sustinut-o pe Firea, ci pe Dragnea.

Neputinciosii lasi si slabi de inger NU au ce cauta in fruntea tarii noastre: cu tortionarii nu te lupti cu piscariciu.

Ia mergeti voi care pe unde meritati: la puscarie, acasa, sub pat si lasati-ne sa ne vedem de treburile noastre!

PS - Kovesi va scapa de controlul judiciar, caci si-a ales completul ... desigur 'aleatoriu'.", a scris Ingrid Mocanu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.