Social 4 Aprilie 2019 10:17
Artistul Tudor Chirila a reactionat dupa ce ambasadele a 12 state au transmis un mesaj Guvernului roman "sa se abtina de la modificari care ar slabi statul de drept si capacitatea Romaniei de a lupta impotriva criminalitatii si coruptiei".

"A fost o vreme cand un neamt a facut pentru Romania mai mult decat puteau sau voiau sa faca romanii insisi. Numele lui era Carol I. I-a urmat Ferdinand sub care s-a facut efectiv Romania, impreuna cu patrioti romani. Astazi o mana de borfasi de cea mai joasa speta vor arunca Romania in intuneric. Si vine momentul ala cand Europa vrea mai multe pentru Romania decat romanii. Grav. Extrem de grav.

Imi pare enorm de rau pentru copiii nostri. Ma simt umillit si neputincios cu demnitatea calcata in picioare de niste incapabili pe care noi toti i-am tolerat acolo, mult prea ocupati sa credem ca ne salvam individual. Poate hotii astia nu au observat ca pana si turcii se trezesc", a scris Tudor Chirila pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.