Social 3 Aprilie 2019 10:42
Actorul Florin Calinescu sustine ca Radu Mazare si Nicusor Constantinescu i-au fost modele liderului PSD, insa acum Liviu Dragnea s-ar fi "inhaitat cu elevul multiparnaiasului din Arges, Nicolescu".


"Pana pe 1 iunie trag de timp, ca sunt intr-un contract cu unii. Livulica, pana acum nu am zis nimic de birlicu’ asta de Draghici, trezorieru’ hotiei nationale. Tu stii insa bine cu cine te-ai inhaitat. Cu elevul multiparnaiasului din Arges, Nicolescu.

Nicolescu avea clasa. Draghici e patru clase. De gradinita.
Tu stii ca eu stiu ca modelele tale infractionale sunt Mazare si N. Constantinescu si cu toate astea ai optat pentru modelul Arges",
a scris Calinescu pe Facebook.

Reactia actorului survine dupa ce trezorierul Partidului Social Democrat Mircea Draghici a fost pus sub acuzare de DNA pentru savarsirea infractiunilor de delapidare si utilizarea subventiilor in alte scopuri decat cele pentru care au fost acordate, intr-un dosar legat de cheltuirea banilor primiti de partid ca subventie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.