Social 2 Aprilie 2019 13:15
Europarlamentarul ALDE, Renate Weber, sustine ca i se par inaccepatbile presiunile unor lideri politici care au solicitat stoparea investigatiilor in ceea ce o priveste pe doamna Kovesi.

"E greu de facut o previziune. Mie mi s-au parut inacceptabile presiunile unor lideri politici care cereau stoparea investigatiilor in ceea ce o priveste pe doamna Kovesi.

Ca niste oameni politici de un asemenea caibru sa faca greseli de ABC democratic este un lucru grav. In ceea ce priveste sansele doamnei Kovesi nu stiu ce sa va spun, dar eu am inteles dintr-o sursa ca Franta si presedintele Macron sustin cu tarie candidatul lor, astfel ca este posibil ca un rezultat sa se amane pentru urmatoarea legislatura.

Miercuri se va pronunta ICCJ, joi va avea loc o noua runda de negocieri. Unii dintre colegi au fost dezamagiti. Doamna Kovesi nu a jucat bine cartea competentei, a facut confuzii intre articole", a spus Renate Weber la Romania TV, potrivit stiripesurse.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.