Social 2 Aprilie 2019 09:25
Presedintele PLUS Dacian Ciolos a declarat, luni, ca este utila organizarea referendumului pe justitie odata cu alegerile europarlamentare, pe 26 mai.

"Este utila organizarea referendumul si e un bun moment sa se intample odata cu alegerile europarlamentare. Noi il asteptam de doi ani de zile acest referendum. E o ocazie foarte buna ca romanii sa spuna, asa cum spun si partenerii nostri europeni ca nu vrem o tara corupta, condusa de oameni corupti, ci o justitie liberala. De asta e oportun sa fie in aceeasi si cu alegerile pentru ca statul de drept si libertatea sunt valori europene.

Domnul Dragnea a declarat ca nu vor modifica aceasta lege. Sigur nu poti sa mai dai mare lucru pe ceea ce spune Dragnea. Intrebarea la referendum ar trebui sa permita romanilor sa spuna ca nu mai vor hoti si condamnati la conducerea statului. Eu cred ca putem gasi solutii. Avem si noi un grup care lucreaza la aceasta, dar presupun ca si presedintele are echipa care lucreaza la acest lucru. Eu cred ca pot fi gasite formule pentru ca romanii sa raspunda la acest lucru", a afirmat Dacian Ciolos, luni seara la Realitatea TV, potrivit Mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.