Social 1 Aprilie 2019 15:11 de Clara Vacaru
Un elev de 15 ani de la scoala gimnaziala din localitatea timiseana Lenauheim a cazut luni de la etajul doi al cladirii, fiind transportat la spital de echipajul Serviciului de Ambulanta Judetean Timis.

Purtatorul de cuvant al ISU Timis, Elena Megherea, a declarat ca echipajul a fost chemat pentru o cadere de la inaltime, la scoala gimnaziala din localitatea Lenauheim si ca este posibil ca baiatul sa fi sarit de la etajul doi al unitatii scolare. Elevul ar fi incercat sa iasa din scoala pentru a-si cumpara tigari, insa nu a fost lasat. Ulterior, el a sarit de la etajul doi.

"Este un copil cu probleme. A urcat la etajul al doilea, unde este laboratorul de informatica. Noi aveam asigurata securitatea in curte si pe etajul 1, insa la doi e doar acel laborator. A trecut neobservat si s-a aruncat. Era constient. A fost preluat de un echipaj medical si transportat la Spitalul de Copii Louis Turcanu din Timisoara", a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Gabriela Mates, directorul Scolii Gimnaziale din Lenauheim.

Adolescentul a suferit traumatisme la nivelul membrelor inferioare si a fost preluat de echipajul SAJ in stare de constienta.

La locul interventiei s-a deplasat o autospeciala de interventie cu patru subofiteri si un echipaj SAJ.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.