Social 1 Aprilie 2019 13:21
PSD sustine, intr-un mesaj pe Facebook, ca alocatiile copiilor ar fi fost majorate de luna trecuta "daca Iohannis nu ar fi fost primul presedinte din istoria Romaniei care a blocat bugetul propriei tari".

"Incepand de azi, 3,6 milioane de copii din Romania au alocatiile marite! Pentru cei cu varsta pana la 2 ani sau cei cu dizabilitati alocatia va creste de la 200 lei/luna la 300 lei/luna, iar pentru ceilalti copii de la 84 lei/luna, la 150 lei/luna. Pentru acest an, Guvernul va aloca in total 1,3 miliarde euro pentru plata alocatiilor.

Aceasta majorare a fost posibila datorita parlamentarilor PSD care au initiat si au sustinut amendamentul de majorare a alocatiilor si de modificare a legii plafoanelor bugetare. In contrast, demersul demagogic al PNL propunea ca pentru majorarea alocatiilor sa fie luati bani de la fondul de pensii, ceea ce era ilegal si neconstitutional.

Copiii ar fi primit aceste majorari inca de luna trecuta daca Iohannis nu ar fi fost primul presedinte din istoria Romaniei care a blocat bugetul propriei tari", se arata intr-o postare pe pagina de Facebook a PSD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.