Social 31 Martie 2019 10:23
Tudor Chirila s-a alaturat si el protestului de sambata din Piata Universitatii din Capitala, unde a declarat ca refuza sa creada ca oamenii pot fi fericiti "cand vad ca sunt condusi de o femeie mai incompetenta decat Elena Ceausescu".

"Situatia nu se poate remedia decat pe termen lung, dar trebuie sa inceapa. O clasa politica curata este un prim pas. Nu avem chestia asta acum. Al doilea pas ar fi ca institutiile sa nu mai fie atat de politizate si numirile in diverse posturi din ministere sa nu se mai faca pe criterii politice.

Mai e de comentat ce se intampla cu Codruta Kovesi? Pare ca e tara lui Erdogan. (...) Mie imi pare rau ca oamenii nu se indigneaza mai mult. Probabil ca multa lume e fericita. Poate multa lume e fericita cu felul in care se traieste acum in Romania. Trebuie sa acceptam asta. Eu refuz sa cred ca oamenii pot fi fericiti cand vad ca sunt condusi de o femeie mai incompetenta decat Elena Ceausescu. S-a ajuns si aici. (...) Avem o problema foarte mare. Coruptia devine mai putin importanta decat incompetenta acum. Aceasta tara nu mai e guvernata, tara noastra merge din inertie. Nu o sa vedem spitalele regionale prea curand, nu o sa vedem autostrazi", a declarat Tudor Chirila, potrivit Adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.