Social 28 Martie 2019 13:52
In urma incidentului in care a fost implicat miercuri, cand a lovit un barbat care i-a facut tatal securist, cantaretul Tudor Chirila ar putea fi amendat sau ar putea ajunge la inchisoare.

"In jurul orei 11.00, prin apel 112, Sectia 1 Politia a fost sesizata de catre un barbat cu privire la faptul ca a avut o divergenta, cu un alt barbat, pe care il cunoaste de mai mult timp. Persoana a reclamat ca o fost lovita. La fata locului s-a deplasat un echipaj de politie. Barbatul care a sesizat conflictul a refuzat sprijinul echipajului medical. Se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente", arata reprezentantii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti prin intermediul unui comunicat, potrivit stiripesurse.ro.

Citeste si: Tudor Chirila recunoaste ca a lovit un barbat care i-a facut tatal securist: "Nu m-am putut stapani"

Tudor Chirila ar putea sa ajunga la inchisoare sau sa fie amendat

Iata ce presupune infractiunea de "lovire sau alte violente":

"(1) Lovirea sau orice acte de violenta cauzatoare de suferinte fizice se pedepsesc cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda.

(2) Fapta prin care se produc leziuni traumatice sau este afectata sanatatea unei persoane, a carei gravitate este evaluata prin zile de ingrijiri medicale de cel mult 90 de zile, se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 5 ani sau cu amenda.

(3) Actiunea penala se pune in miscare la plangerea prealabila a persoanei vatamate".

Citeste si: Tudor Chirila, noi clarificari: Nu ma mandresc cu faptul ca mi-am pierdut controlul, dimpotriva


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.