Social 28 Martie 2019 10:31
Artistul Tudor Chirila a tinut sa faca noi clarificari cu privire la incidentul in care a fost implicat miercuri, cand a lovit un barbat care i-a facut tatal securist.

"E ultima postare legata de incidentul de azi (n.r. miercuri). As vrea sa clarific ceva. Desi apreciez intentia mesajelor voastre de sustinere, nu pot sa fiu de acord cu incurajarea violentei. Nu e ok ca l-am palmuit pe individul ala azi. Violenta nu are scuza si nu poate fi vazuta ca solutie in nicio situatie. Nici cea fizica, dar nici cea verbala.

Am scris textul de mai devreme pentru ca era important sa existe o declaratie publica, asumata, vis-a-vis de ce s-a intamplat, nu doar speculatiile inflamate din mass-media. Dar nu ma mandresc cu faptul ca mi-am pierdut controlul, dimpotriva. Chiar daca m-a provocat (intentionat sau nu), mi-ar fi placut sa am capacitatea sa-l ignor. As vrea totusi sa remarc ca la fel de regretabila ca gestul meu este folosirea acestui incident ca retorica impotriva atitudinii mele civice", a scris Tudor Chirila pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.