Social 26 Martie 2019 12:24 de Clara Vacaru
Un barbat arestat preventiv pentru omor a decedat in Centrul de Retinere nr. 1.

Un barbat arestat preventiv sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de omor a murit, marti dimineata, in camera Centrului de Retinere si Arestare nr. 1, a anuntat Politia Capitalei.

"In jurul orei 5,00, politistii aflati in serviciu la Centrul de Retinere si Arestare Preventiva nr. 1 au fost informati de catre o persoana privata de libertate ca barbatul care se afla in aceeasi camera cu el nu mai respira. Personalul medical a intervenit si a fost solicitat si un echipaj de ambulanta, care a declarat decesul barbatului. El se afla in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din data de 20 martie 2019, in baza unui mandat de arestare preventiva sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de omor", se arata intr-un comunicat al DGPMB, potrivit stirileprotv.ro.

Pentru stabilirea cauzelor si conditiilor in care s-a produs decesul, cercetarile au fost preluate de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.