Social 26 Martie 2019 11:53 de Clara Vacaru
Laptopurile de gaming iti pot face o gaura serioasa in portofel. Daca esti unul dintre gamerii cu buget mic, avem cateva recomandari de laptopuri de gaming ieftine.


Orice jucator isi doreste să dețină un laptop de gaming, dar nu oricine își poate permite unul. De aceea, am făcut o listă scurta cu laptopuri de gaming ieftine.

Laptop de gaming ASUS N3540, 14 inch

Laptopul are un ecran cu raport 16:9, de tip de stralucire, cu un procesor Intel Celeron Intel Core Celeron N3450, până la 2.2 GHz. Are placa grafica Intel HD si ruleaza pe sistemul de operare Windows 10 S, de 64bit. Este dotat cu un acumulator de 57WHrs si baterie de polimeri Li-ion cu 3 celule, cu o durata de viață de până la 14 ore. Poate fi cumparat de aici.

Laptop de gaming HP Pavilion, 15,6 inch

Acest laptopt de gaming vă permite să lucrați în mod multi-tasking cu placa grafică separată NVIDIA GTX și cu cel mai recent procesor Intel Core i5-8300H până la 4.00 GHz. Are 8GB memorie RAM și o capacitate de stocare masivă de 1TB. Grație lățimii de bandă mai mari, DDR4, toate activitățile, de la multitasking la jocuri, beneficiază de o îmbunătățire a performanțelor. Datorită caracteristicii HP Fast Charge, acumulatorul poate fi încărcat de la 0 la 50% în aproximativ 30 de minute. Sistemul audio B&O PLAY oferă un sunet autentic. Laptopul se gasesti aici.

Laptop de gaming ASUS, 15,6 inch

FX504 bifează toate cerințele de performanță, în timp ce rămâne unul dintre laptorile ieftine de gaming. FX504 este echipat cu un procesor de ultimă generație Intel Core i5 și soluție grafică NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti, toate acestea incluse într-o carcasă foarte subțire, cu o grosime de 2.5cm, și cântărind doar 2.4kg. Este dotat cu sistemul patentat de Răcire Anti-Praf (Anti-Dust Cooling - ADC). Poate fi cumparat de aici.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.