Social 25 Martie 2019 14:21
Metrorex anunta ca urmeaza sa achizitioneze 13 trenuri noi de metrou pentru sectiunea Drumul Taberei - Eroilor si optional si-a rezervat dreptul de a contracta inca maxim 17 trenuri noi de acelasi tip, destinate operarii pe sectiunea Eroilor - Iancului.

"Dupa verificarea si validarea de catre Agentia Nationala pentru Achizitii Publice (ANAP) a documentatiei de atribuire, anuntul de participare la licitatie a fost publicat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Metrorex va achizitiona 13 trenuri noi de metrou pentru sectiunea Drumul Taberei - Eroilor si optional si-a rezervat dreptul de a contracta inca maxim 17 trenuri noi de acelasi tip, destinate operarii pe sectiunea Eroilor - Iancului.

Valoarea estimata la momentul actual pentru cele pentru 13 trenuri este de 520.152.545 lei. Toate cele 30 de trenuri au o valoare estimata de 1.200.352.027,5 lei.

Proiectul este finantat in cadrul Acordului de imprumut incheiat intre Guvernul Romaniei si Banca Europeana de Investitii (BEI), prin cofinantare, respectiv buget de stat si credit BEI", se arata intr-un comunicat remis 9am.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.