Social 25 Martie 2019 09:51
Actorul Florin Piersic (83 de ani) a ajuns de urgenta la o clinica din Bucuresti, transmite postul de televiziune B1 TV. Potrivit sursei citate, actorul se deplasa greu si ar fi acuzat dureri la piciorul drept.

Florin Piersic a ajuns la o clinica pentru mai multe analize. Potrivit sursei citate el a fost insotit de o persoana, care l-a ajutat sa ajunga la medici pentru investigatii suplimentare, scrie Stiripesurse.ro.

Piersic a fost distins cu Ordinul Meritul Cultural clasa a V-a (1967) "pentru merite deosebite in domeniul artei dramatice".

A fost decorat la 30 mai 2002 cu Ordinul national Steaua Romaniei in grad de Cavaler, alaturi de alti actori, "pentru prestigioasa cariera artistica si talentul deosebit prin care au dat viata personajelor interpretate in filme, dar si pe scena, cu prilejul celebrarii unui veac de film romanesc".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.