Social 22 Martie 2019 15:21 de Clara Vacaru
O romanca de 19 ani a fost injunghiata si abandonata chiar in fata unui spital din Napoli. Ea este in stare grava, informeaza stirileprotv.ro.

Fata a fost injunghiata joi dimineata, la ora 4:00 si abandonata apoi in fata intrarii de la sectia Urgente a spitalului Cardarelli, intr-o balta de sange, relateaza minformo.com.

Medicii au reusit sa o stabilizeze pe tanara cate le-a spus ca a fost victima unei agresiuni. Fata are mai multe taieturi pe corp, dar niciun organ vital nu a fost afectat.

Carabinierii au declansat o ancheta pentru a stabili ce s-a intamplat. Investigatia este ingreunata de faptul ca tanara romanca nu reuseste sa vorbeasca, asa ca nu le-a putut oferi politistilor informatii despre cum a ajuns sa aiba aceste rani grave, mai scrie sursa citata.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.