Social 22 Martie 2019 12:51
Fostul premier Mihai Tudose a criticat decizia PSD si a lui Razvan Cuc de a-l indeparta de la conducerea TAROM pe Werner Wolff.

"Se vede foarte clar ce a insemnat Taromul pentru domnul Cuc. a fost primul an dupa plecarea Guvernului Ponta, cand Taromul a intrat pe profit, dl Wolff a facut curat si a inceput sa mearga bine si nu mai avea nimeni loc de alte ghidusii, ocazie cu care dl Wolff fost schimbat. Dl Cuc, daca cineva isi face treaba acolo si nu se ocupa de altele, il schimba. Nu avea cum sa nu il inlocuiasca. Dl Cuc vorbeste de autostrazi… Autostrada Moldovei, care nu e autostrada Moldovei, ci e autostrada Bacaului, care nu e autostrada Bacaului… Dl Cuc e pus acolo sa semneze niste lucruri. El nu isi asuma nimic. La autostrazi isi asuma Neaga, la CFR isi asuma altii. El doar viziteaza santiere ca si cand ar intelege ceva…

Dl Wolff nu a avut nicio treaba cu PSD, a fost un bun profesionist. I-am spus: Ai autoritate deplina si responsabilitate deplina, iti asumi tot ce faci", a declarat la Timisoara fostul premier Mihai Tudose, intr-o conferinta a liderilor Pro Romania, potrivit Opiniatimisoarei.ro.

Ministrul Transporturilor a anuntat, miercuri seara, demiterea timisoreanului Werner Wolff de la sefia Tarom, dupa un an de directorat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.