Social 21 Martie 2019 11:33
Deputatul ALDE Andrei Gerea spune ca liderul PSD, Liviu Dragnea, a optat pentru o clinica privata pentru ca "a vrut sa isi plateasca tratamentul, ci nu sa se duca la stat pe banii statului".

Deputatul ALDE a facut aceste declaratii, dupa ce senatoarea PNL Laura Scantei a spus ca, prin faptul ca a ales o clinica privata, Liviu Dragnea decredibilizeaza sistemul public de sanatate

In replica, deputatul ALDE Andrei Gerea i-a raspuns: "Dar daca omul vrea mai multa intimitate? Il acuzati ca-si doreste mai multa intimitate? Intr-un spital de stat nu ai intimitate?", a intervenit si deputatul USR Lucian Viziteu. "Sunt saloane aglomerate”, a raspuns Andrei Gerea, potrivit Hotnews.ro.

Potrivit acestuia, Liviu Dragnea a vrut sa isi plateasca tratamentul, si sa nu se duca la stat pe banii statului.

"Dom'le, nu a vrut. Pacientul Dragnea a vrut sa-si plateasca tratamentul, n-a vrut sa se duca la stat pe banii statului. Nu a vrut, a vrut sa se duca acolo (n.r. - la un spital privat). De ce sa se duca la Spitalul Militar?".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.