Social 20 Martie 2019 11:34
Fostul deputat Cristian Rizea este dat in urmarire internationala, dupa ce instanta a emis mandat european de arestare pe numele sau, au precizat surse judiciare.

Cristian Rizea a fost condamnat definitiv de Curtea Suprma la 4 ani si 8 luni de inchisoare cu executare. Curtea de Apel Bucuresti a emis mandat european de arestare pe numele fostului deputat Cristian Rizea, acesta fiind dat in urmarire internationala, noteaza Mediafax, citat de Adevarul.ro.

El a fost condamnat la inchisoare cu executare pentru trafic de influenta, spalare de bani si influentarea declaratiilor.

Alexandru Morarescu, avocatul fostului deputat PSD Cristian Rizea, condamnat definitiv la patru ani si opt luni de inchisoare cu executare, spune ca, asa cum se stie, fostul parlamentar este plecat din tara, dar "statul de drept este cel care trebuie intrebat unde se afla", pentru ca statul de drept este cel care are obligatia sa puna in executare un mandat de executare a pedepsei.

"Niciodata nu i se poate solicita unui inculpat sa mearga in pas de defilare si cantand cantece patriotice catre puscarie", a spus avocatul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.