Social 19 Martie 2019 11:57
Trupa americana nu-metal Limp Bizkit a fost confirmata in lineup-ul festivalului Electric Castle 2019, care va avea loc in perioada 17-21 iulie, pe domeniul Castelului Banffy din judetul Cluj.

Cele trei nominalizari la premiile Grammy sau cele peste 40 milioane de albume vandute sunt realizarile remarcabile ale trupei, insa acestea spun prea putin despre modul in care Limp Bizkit a influentat scena muzicala in ultimele doua decenii, scrie Forbes.ro.

Adepta a stilului Nu Metal, Limp Bizkit a fost printre primele trupe ce a reusit exemplar sa combine doua stiluri muzicale complet rupte pana atunci, rock si rap. Zvonurile ca trupa lucreaza la un album nou sunt tot mai dese, in ultima perioada, asa ca publicul de la Electric Castle se poate astepta la surprize mari pe langa clasicele "Rollin", "Break Stuff" sau "MyGeneration", noteaza Adevarul.ro.

Americanii completeaza lista headliner-ilor la cea de-a saptea editie Electric Castle. Nils Frahm, Chvrches, Sigma, Zomboy, Zeds Dead si Infected Mushroom sunt printre noile nume confirmate de organizatori, iar lista completa a artistilor poate fi gasita pe site-ul festivalului.

Pe aceeasi platforma sunt disponibile si abonamentele, care in urmatoarele patru saptamani, pot fi cumparate la pretul de 499 de lei. Biletele de o zi sunt disponibile la preturi cuprinse intre 199 si 299 de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.